Oriflame, registrace

10.11.2012 15:37

Firma Oriflame nabízí jedinečnou příležitost přivýdělku. Pokud se tedy stanete kosmetickou poradkyní u společnosti Oriflame, pak dostanete celou řadu výhod. V prvé radě se dostanete do kontaktu s společností, která se v kosmetice orientuje a na trhu má své dobré pozice. Za druhé si díky práci poradkyně vyděláte i pěkné peníze.

Dnes už není nic jednoduššího než se stát poradkyní společnosti Oriflame, stačí se jen registrovat a již máte přístup ke perfektní kosmetice za výhodnou cenu. Kosmetika značky Oriflame je na trhu už mnoho roků a má za sebou spoustu nadšených klientů, tak se není nutné obávat, že se podepíšete pod méněcenné výrobky.

Kromě toho, že budete mít přístup k naprostým novinkám, na vás čeká ještě celá řada bonusů. Největší předností může být asi skutečnost, že získáte slevu 30% na veškeré produkty. Tento bonus je váš zisk při prodeji, která jiná společnost vám nabídne tak vysoké provize? Pravděpodobně byste hledali zbytečně, příčinou je i to, že obchod si organizujete sami. Není nutné se však ničeho obávat, je totiž na vás kolik toho prodáte, když nic tak se nic nestane, ovšem vy pak také nic nevyděláte. Oriflame kosmetiku můžete nabízet všude, ať už jde o vaše kamarády, rodinu, čtenářky kroužek eventuálně i ordinaci vašeho lékaře, vše organizujete vy.

Firemní koncept firmy Oriflame je „přírodní švédská“ a součástí tohoto konceptu je také nepoužívat ingredience získávané z mrtvých zvířat. V produktech Oriflame je požíván pseudokolagen - což není kolagen živočišného původu , ale je získáván z medových kvasinek. Více dovíte zde na našem webu www.oriflame-kromeriz.cz